3 | dl | Makaronia tai spagettia (n. 5 dl kypsänä) ks esim savusiikapasta |
1 | dl | aurinkokuivattua tomaattia öljyssä |
(1 | iso punasipuli) ei jos käytät edellisen pvn savusiikapastaa | |
3 | tyynyä | pakastepinaattia sulana |
5 | cm | chilipaprikaa tai 1 tl chilijauhetta |
1 | rkl | basilikaa tai 1 rku tuoretta basilikaa |
1½-3 | dl | vehnäjauhoja |
2 | tl | leivinjauhetta |
1 | tl | yrtti- tai valkosipulisuolaa |
100 | g | mozzarella-juustoraastetta |
0,5 | dl | feta- tai salaattijuustokuutioita |
1½ | dl | ranskankermaa (150 g) |
3 | munaa | |
150 | g | voita tai margariinia |
Valmistusohje
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan (n. 7 min), valuta kylmällä vedellä lävikössä.
Silppua sipuli pieneksi ja paista se pannulla hienonnetun tai pakastepinaatin kanssa, mausta silputulla chilillä tai chilijauheella ja silputulla tuoreella tai kuivatulla basilikalla.
Sekoita isossa kulhossa jauhoihin leivinjauhe ja suola sekä fetajuustokuutiot ja juustoraaste. Lisää ranskankerma, sulatettu voi tai margariini, jäähtynyt paistettu pinaatti-sipuli-mausteseos, keitetty valutettu pasta ja rakenne rikotut munat. Sekoita tasaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti