tiistai 8. marraskuuta 2016

Jauheliha munakasrulla







15 annosta
    • 6kananmunaa
    • 5dlmaitoa
    • 1 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1/4tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria

Täyte

Valmistus

alle 30 min
  1. Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla, voitele leivinpaperi öljytilkalla ja kaada munakastaikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
  2. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan, lopuksi laita sipuli kuullottumaan jauhelihan sekaan. Mausta tacomausteella ja lisää joukkoon tomaattikuutiot. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
  3. Levitä täyte munakaslevyn pinnalle, jätä toinen reuna ilman täytettä n. 2 cm verran. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan, aloita siitä reunasta kääriminen jossa on täytettä. Ripottele pinnalle loput juustoraasteet ja kuorruta 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  4. Koristele pieneksiviipaloiduilla chilirenkailla ja heinonnetulla basilikalla tai persiljalla tms.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti