Alle 15 min
Raaka-aineet
POHJA | ||
4 | kananmunaa | |
1½ dl | sokeria | |
1½ dl | perunajauhoja | |
1 tl | leivinjauhetta | |
väliin | ||
- | hilloa |
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.
Levitä uunipellille ja paista 225 asteessa noin 8-10 min.
Levitä jäähtyneelle torttupohjalle mielesi mukaan hilloa ja kermaa, jätä toiseen reuraan n. 2cm ilman täytettä. Kääri rullalle täytteellisestä reunasta alkaen, kääri niin pitkälle että täytteetön reuna jää kääretortun alapuoleksi ja anna vetäytyä hieman jääkaapissa. Koristele mielesi mukaan.
Levitä uunipellille ja paista 225 asteessa noin 8-10 min.
Levitä jäähtyneelle torttupohjalle mielesi mukaan hilloa ja kermaa, jätä toiseen reuraan n. 2cm ilman täytettä. Kääri rullalle täytteellisestä reunasta alkaen, kääri niin pitkälle että täytteetön reuna jää kääretortun alapuoleksi ja anna vetäytyä hieman jääkaapissa. Koristele mielesi mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti