tiistai 8. marraskuuta 2016

Kääretorttu perunajauhoista

Valmistusaika Alle 15 min

Raaka-aineet

POHJA
4kananmunaa
 dlsokeria
 dlperunajauhoja
1 tlleivinjauhetta
väliin
-hilloa

Ohjeet

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.

Levitä uunipellille ja paista 225 asteessa noin 8-10 min.

Levitä jäähtyneelle torttupohjalle mielesi mukaan hilloa ja kermaa, jätä toiseen reuraan n. 2cm ilman täytettä. Kääri rullalle täytteellisestä reunasta alkaen, kääri niin  pitkälle että täytteetön reuna jää kääretortun alapuoleksi ja anna vetäytyä hieman jääkaapissa. Koristele mielesi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti