sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Lohikiusaus

3*500 g perunasipulipussia (ota sulamaan jo ed päivänä)
6-10 kpl valkosipulin kynsiä puristettuna
3 tl sitruunapippuria
(1 tl suolaa, jos sitruunapippurisekotuksessa ei ole)

5-800g kirjolohifileitä (nahka + ruodot poistettuna)

n. 2-3 dl  kermaa
2 dl creme fraichea

Tyhjennä perunasipulipussit vuokaan, purista sekaan valkosipulit, ja mausteet. Sekoita hyvin.
Poista puolet seoksesta ja lado kalat perunapedille. Lisää poistettu seos päälle.

Koska perunasipulit ova jo sulaneet, ne maustuvat hyvin ja tarvittavan  kerma/crem fraichen määrä on helppo annostella.

Kaada kerma ja Creme fraiche seos.

Paista 200 asteessa n. tunti. Anna jääntyä noin 10-15 min ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti