Jauhelihataikinaa, miellään mahdollisimman rasvattomasta jauhelihasta
yksi kilpikonna 100g jauhelihataikinaa
lehti/voitaikinaa (leikkaa taikinasta n. 1 cm levyisiä pitkiä soiroja)
nakkeja (2 nakkia per kilppari)
neilikoita
tee 100 g jauhelihakönttejä ja litistä ne
Tee taikinasoiroista ristikot jauheliköntin päälle ja taivuta taikinan päät jauhelihan alle.
Ota yksi nakki ja laita se poikki keskeltä. Ota toinen poikkaistu nakinpätkä ja halkaise pyöreästä päästä suu n. 1-1½ cm syvyydeltä. Laita se pääksi kilpikonnalle (osittain jauhelihan alle) ja työnnä kaksi neilikkaa silmiksi.
Puolita yksi nakki ja leikkaa se halki. Laita halkaistut nakinpuolikkaat jaloiksi kilpikonnalle (osittain jauhelihan alle).
Paista kilpikonnia noin 20-25 minuuttia 200 asteessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti