torstai 1. marraskuuta 2018

Jauheliha kilpikonnat-pihvit






Jauhelihataikinaa, miellään mahdollisimman rasvattomasta jauhelihasta

yksi kilpikonna 100g jauhelihataikinaa

lehti/voitaikinaa (leikkaa taikinasta n. 1 cm levyisiä pitkiä soiroja)
nakkeja (2 nakkia per kilppari)
neilikoita


tee 100 g jauhelihakönttejä  ja litistä ne

Tee taikinasoiroista ristikot jauheliköntin päälle ja taivuta taikinan päät jauhelihan alle.

Ota yksi nakki ja laita se poikki keskeltä. Ota toinen poikkaistu nakinpätkä ja halkaise pyöreästä päästä suu n. 1-1½ cm syvyydeltä. Laita se pääksi kilpikonnalle (osittain jauhelihan alle) ja työnnä kaksi neilikkaa silmiksi.

Puolita yksi nakki ja leikkaa se halki. Laita halkaistut nakinpuolikkaat jaloiksi kilpikonnalle (osittain jauhelihan alle).

Paista kilpikonnia noin 20-25 minuuttia 200 asteessa.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti