perjantai 12. joulukuuta 2014

Kukkoa kermassa



5 rintafilettä pilkottuna
1 sipuli silputtuna
3 cm pala chiliä pilkottuna pieneksi tai cayennepippuria

Paistetaan/kuullotetaan pannulla. Lisää

2 dl kermaa
2 rkl osterikastiketta tai kanafondieta
vähän ehkä suolaa

anna kypsyä hetki. Lisää

2 tl raastettua inkivääriä
2-3 valkosipulin kynttä puristettuna
2 rkl hunajaa
2 rkl sitruunan mehua
½ rkl kurkkumaa

Anna kypsyä vielä hieman. Lisää lopuksi

2 dl mascarbone juustoa tai maustamatonta jogurttia tms
tarkista suola

Keitä pasta. Laita tarjolle kulhoon valutettu al dente pasta ja kaada
sen päälle kastike. Sekoita ainekset. Tarjoile kyytipojaksi raastettua
parmesan juustoa ja patonkia.

Ensi kerralla laitan kyllä sekaan pannulle jo sipulin ja kukon kanssa herkkutatti
kuutioita pakkasesta. Sattuu vielä löytymään niitä aikas lailla. Terveisiä vaan
sienikaveri Sirpalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti