tiistai 16. joulukuuta 2014

Canapé à la Pagrotsky



100 g graavattua tai kylmäsavustettua lohta siivuina
1½ dl turkkilaista jogurttia tai hapankermaa
3 rkl majoneesia
1½-2 rkl raastettua tuoretta piparjuurta tai piparjuurta purkista
1 päärynä kuutioituna
2 rkl silputtua punasipulia tai ruohosipulia
suolaa ja pippuria
4 saaristolaisleivän viipaletta

Koristeeksi:
graavattua lohta
4 rkl mätiä
kapriksia
ruohosipulisilppua

Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Kuori, poista siemenet ja leikkaa päärynä pieniksi kuutioiksi ja lisää lohen joukkoon. Sekoita keskenään hapankerma, majoneesi ja piparjuuri. Lisää lohikuutiot, päärynäkuutiot ja silputtu sipuli majoneesiseokseen ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa leipä. Laita päälle lohiseos ja koristele makusi mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti