2 kg pieniä perunoita
200 g suolaa
vettä
Pese perunat hyvin juuresharjalla. Perunat ja suola kattilaan ja lisää vettä, niin että perunat peittyvät.
Keitä kunnes perunat on kypsät.
Kaada melkein kaikki vesi pois ja nosta kattila takaisin liedelle. Haihduta vesi keittämällä, ravistele kattilaa välillä. Kun perunat on kuivia, ryppyperunat on valmiita, tarjoile Mojo kastikkeen ja alioli kastikkeen kera.
Tee sauvasekoittimella majoneesi ohjeen mukaan lisää yksi ylimääräinen valkosipulin kynsi.
Laita puolet majoneesista eri kippoon, menee aioli kastikkeesta.
Jätä loput majoneesi sauvasekoitin astiaan ja lisää:
½ punainen chili, ilman siemeniä
½-1 punainen paprika, ilman siemeniä
1 paahdettu paahtoleivän pala
Surauta tasaiseksi ja laita tarjoilukippoon, Mojo kastike on valmis.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti