keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Keltainen hyvä eli piimähyytelökakku (hyytyminen vähintään 4h)



Vuoraa irtopohja leivinpaperilla, kiinnitä laidat ja suihkaise vuokasprayta.

Pohja:
15 kpl digestive keksejä
120 g voita

Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele irtopohjavuokaan.

tai
6 dl riisimuroja
94 g sulatettua valkosuklaata
aprikoosihilloa/omenahilloa

taputtele pehmeästi irtopohjavuoan pohjalle riisimurot joihin on sekoitettu sula suklaa. Laita hetkeksi jääkaappiin ja sen jälkeen laita aprikoosi hilloa, että saat tasaisen pohjan johka päälle täyte tulee.

Täyte:
1,5 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
4 dl piimää
2 dl kuohukermaa tai mascarpone juustoa
3 rkl sitruunamehua
6 liivatetta

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4h tai mieluiten yön yli.

Päälle:
2 prk mangososetta (piltti/sempers)
kermavaahtoa, sulatettua sulkaata yms


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti