Vuoraa irtopohja leivinpaperilla, kiinnitä laidat ja suihkaise vuokasprayta.
Pohja:
15 kpl digestive keksejä
120 g voita
Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele irtopohjavuokaan.
tai
6 dl riisimuroja
94 g sulatettua valkosuklaata
aprikoosihilloa/omenahilloa
taputtele pehmeästi irtopohjavuoan pohjalle riisimurot joihin on sekoitettu sula suklaa. Laita hetkeksi jääkaappiin ja sen jälkeen laita aprikoosi hilloa, että saat tasaisen pohjan johka päälle täyte tulee.
Täyte:
1,5 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
4 dl piimää
2 dl kuohukermaa tai mascarpone juustoa
3 rkl sitruunamehua
6 liivatetta
Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4h tai mieluiten yön yli.
Päälle:
2 prk mangososetta (piltti/sempers)
kermavaahtoa, sulatettua sulkaata yms
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti