maanantai 6. helmikuuta 2017

Igorin kana


n. 6 hlö

Laita ekana uuni päälle 200 astetta.

800 g broilerin ohutleike miedosti suolattu
loraus öljyä
½ tl suolaa

1 punainen paprika suikaloituna
1 keltainen paprika suikaloituna
2 isoa sipulia kuutioituna
3 valkosipulin kynttä pilkottuna

70 g tomaattipyrettä
½-1 rkl sokeria
1 tl tl suolaa
2 dl kanalientä/vettä
350 g smetanaa (creme fraiche)
1 iso kuutioitu maustekurkku, ripottele juuri ennen uuniin menoa
mustapippuria myllystä

Kourallinen persiljaa revittynä puolet ennen uuniin laittoa ja loput koristeeksi


Lorauta öljyä uunivuoan pohjalle ja laita broilerin ohutleikkeet sinne, laita ½tl suolaa niiden päälle ja pyörittele paloja, jotta suolaa on tasaisesti paloilla. Asettele broilerit nätisti vuokaa ja laita vuoka uuniin. Paista n. 15 min

Paiston aikana pilko paprikat ja sipulit ja heitä ne uunivuokaan. Paista n 10 min.

Lisää joukkoon smetana, tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi. Sekoita tasaiseksi.

Ripottele maustekurkku sekä persilja ja laita uuniin 175 asteeseen, noin 20 minuutiksi.
Tarjoile riisin, pastan, uunijuuresten tai perunoiden kavereina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti