keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Raskileipä



RASKI:












4
13 leipää 3 leipää
2 0,5 l vettä
6 1,5 dl kaurahiutaleita
3 0,75 dl grahamjauhoja
3 0,75 dl ruisjauhoja
2 0,5 dl siirappia
10 2,5 dl vehnäjauhoja
4 1 pss kuivahiivaa
4 1 tl suolaa
Sekoita kaikki aineet. 
Anna raskin pulputa pyyhkeen/kannen alla seuraavaan päivään.
SEURAAVANA PÄIVÄNÄ LISÄKSI VIELÄ:
1 0,25 dl öljyä
24 6 dl vehnäjauhoja
8 2 porkkanaa raastettuna
Sekoita lopput raaka-aineet raskiin. Vaivaa tasaikseksi taikinaksi. Anna kohota.
 Paista leivät 225 asteisessa uunissa n. 50~60 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti