RASKI: |
4 |
||||||
13 leipää | 3 leipää | ||||||
2 | 0,5 | l | vettä | ||||
6 | 1,5 | dl | kaurahiutaleita | ||||
3 | 0,75 | dl | grahamjauhoja | ||||
3 | 0,75 | dl | ruisjauhoja | ||||
2 | 0,5 | dl | siirappia | ||||
10 | 2,5 | dl | vehnäjauhoja | ||||
4 | 1 | pss | kuivahiivaa | ||||
4 | 1 | tl | suolaa | ||||
Sekoita kaikki aineet. | |||||||
Anna raskin pulputa pyyhkeen/kannen alla seuraavaan päivään. | |||||||
SEURAAVANA PÄIVÄNÄ LISÄKSI VIELÄ: | |||||||
1 | 0,25 | dl | öljyä | ||||
24 | 6 | dl | vehnäjauhoja | ||||
8 | 2 | porkkanaa raastettuna | |||||
Sekoita lopput raaka-aineet raskiin. Vaivaa tasaikseksi taikinaksi. Anna kohota. | |||||||
Paista leivät 225 asteisessa uunissa n. 50~60 min. | |||||||
Reseptit melkein aina hukassa tai sitten väärällä koneella. Toivottavasti täältä löytyy näppärästi.
keskiviikko 18. maaliskuuta 2020
Raskileipä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti