tiistai 22. elokuuta 2017

Palermon pasta

vuoka 7*30*40cm

1050 ghunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 kggnocchi pastaa
kastike
1,5 dlvettä
dlvehnäjauhoja
5 dlruokakermaa
1kanaliemikuutio
1 tlbroilerimaustetta
ripausrakuunaa
ripauscurrya
1 dljuustoraastetta
0,5 tlvalkosipulijauhetta / valkosipulin kynsi

Ohjeet

1. Kypsennä kanat ja pilko suurimmat suikaleet pienemmiksi.
2. Valmista kastike:
-  Sekoita vehnäjauhot veteen ja kiehauta
- Lisää ruokakerma ja mausteet (Varo ettei kastike pala pohjaan)
- Lisää juustoraaste
3. Sekoita KEITTÄMÄTÖN pasta ja kypsennetyt kanat uunivuoassa.
4. Kaada kastike vuokaan, niin että pasta ja kanat peittyvät.
5. Halutessasi voit ripotella päälle vielä juustoraastetta.
6. Laita 200 asteiseen uuniin puoleksi tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti