sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Cajun maustetut lohi-katkarapumurekepihvit ja silppusalaatti

 6 kpl (uuni 200 astetta)

500g tähteeksi jäänyttä perunamuusia kylmänä (älä notkista liikaa)
200g katkarapuja
200g raakaa lohta, nahka irroitettuna

Pilko lohi rouhesasti ja lisää katkaravut, perunamuusi,
suolaa, pippuria,
pieneksi silputtua chiliä ja  sitruunan kuori. Sekoita.

Jaa sekoitus 6 pihviin 2,5 cm paksu.

Pari kourallista korppujauhoja laajalle vadille johon lisätään
n 2 rkl oliiviöljyä.
vähän cajun maustetta

" Liima"
2rkl jauhoja ja loraus kylmää vettä sekoitetaan paksuskoksi taikinaksi. (Tai jauhot, munat ja leivänmurut)

Ota pihvi ja sivele siihen liimaa. Laita pihvi muruihin ja laita muruseosta koko pihvin ympäri.
Paista 200 asteessa 30 min uunin keskiosassa.


Silppusalaatti
tomaatit
kurkku
jäävuorisalaatti
tilliä
punasipuli paperinohuina viipaleina

Laita pikotut tomaatit ja kurkku ja sipuliviipaleet leikkuulaudalle, ripota suolaa ja tilli.
Sekoita salaattiainekset ja tee keskelle syvennys kastiketta varten.
Kastike
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
ripaus suolaa
Sekoita kastike ja salaatti keskenään veistä ja kättä apuna käyttäen.

Kokoa annos: alle salaatti, päälle kalapihvi. tee piparjuuresta kvenelli tai käytä tuorejuustoa ja laita se pivin päällä. Ripottele korkealta vielä vähän tilliä ja sitruuna lohko annoksen viereen.

Ohje Jamien säästöateria ohjelmasta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti