Tsatsiki
2,5
dl turkkilaista jogurttia
½
kurkku
1-2
valkosipulin kynttä
loraus
sitruunan mehua
1
rkl hunajaa
1
tl suolaa
1
tl kuivattua minttua tai kourallinen tuoretta
½
tl rouhittua mustapippuria
n.
25 g kovaa fetaa
Raasta
kurkku siivilään raastimen karkealla puolella. Anna kurkkuraasteesta valua
ylimääräiset nesteet pois noin puolen tunnin ajan. Kaada raaste kulhoon,
purista joukkoon valkosipulin kynnet ja lisää muut mausteet. Laita ensin ½
ruokalusikallista hunajaa ja lisää myöhemmin lisää, jos haluat tsatsikista
makeampaa. Lisää lopuksi turkkilainen jogurtti ja pieneksi lohkottu feta ja
sekoita tasaiseksi, maista ja lisää tarvittaessa oman maun mukaan lisää
mausteita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti