sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tsatsiki

Tsatsiki

2,5 dl turkkilaista jogurttia
½ kurkku
1-2 valkosipulin kynttä
loraus sitruunan mehua
1 rkl hunajaa 
1 tl suolaa
1 tl kuivattua minttua tai kourallinen tuoretta
½ tl rouhittua mustapippuria
n. 25 g kovaa fetaa


Raasta kurkku siivilään raastimen karkealla puolella. Anna kurkkuraasteesta valua ylimääräiset nesteet pois noin puolen tunnin ajan. Kaada raaste kulhoon, purista joukkoon valkosipulin kynnet ja lisää muut mausteet. Laita ensin ½ ruokalusikallista hunajaa ja lisää myöhemmin lisää, jos haluat tsatsikista makeampaa. Lisää lopuksi turkkilainen jogurtti ja pieneksi lohkottu feta ja sekoita tasaiseksi, maista ja lisää tarvittaessa oman maun mukaan lisää mausteita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti