Muista pohjaa esipaistetaan 225 astetta /10 min
normi 20cm 24 cm uuni-
piirakkavuoka p-vuoka pellillinen
100 g71 dl 1,5 300 g voita, öljyä
100 g 150g 300 g porkkanaraastetta (raakaa punajuurta raastettuna tai muusia)
1 dl 1,5 dl 3 dl vehnäjauho
1 dl 1,5 dl 3 dl hiutaleita (kaura tai 4-viljan tms)
½ tl 1 tl 1,5 tl suolaa
½ tl 1 tl 1,5 tl leivinjauhetta
Sulatettu voi tai öljy ja porkkanaraaste sekoitetaan keskenään.
Kuivat aineet sekoitetaan keskenään lisää sekaan rasva ja porkkana/punajuuri tai muusi.
Taputtele pohja suoraan vuokaan tai uunipellille leivinpaperin päälle. Tee reunaa n 1-1,5cm.
Pohjaa esipaistetaan 225 astetta /10 min
Täyte:
kanasuikaleita tai savukalaa
paprikaa, jalopenoa, oliiveja, sipulia yms.
2 dl 2dl 4 dl kermaviiliä
1 dl 1 dl 2 dl ruokakermaa
1 1 3 munaa
(juustoraastetta)
mausteet uunipelliliseen: 0,75 tl suola, 1 tl sitruunapippuri, mustapippuri, paprikajauhe yms
Kypsennä kanapalat, savukalaa ei tarvitse kypsentää. Heittele ne ja muut paloitellut ainekset esipaistetun piirakan päälle. Sekoita kermaviili, ruokakerma ja muna ja lisää niihin mausteet ja kaada seos kana/kalapalojen ja paloitelluiden vihannesten päälle. Juustoraastetta voi laittaa paistoksen pintaan. 200 astetta n 25-30 min.
Täyte:
kanasuikaleita tai savukalaa
paprikaa, jalopenoa, oliiveja, sipulia yms.
2 dl 2dl 4 dl kermaviiliä
1 dl 1 dl 2 dl ruokakermaa
1 1 3 munaa
(juustoraastetta)
mausteet uunipelliliseen: 0,75 tl suola, 1 tl sitruunapippuri, mustapippuri, paprikajauhe yms
Kypsennä kanapalat, savukalaa ei tarvitse kypsentää. Heittele ne ja muut paloitellut ainekset esipaistetun piirakan päälle. Sekoita kermaviili, ruokakerma ja muna ja lisää niihin mausteet ja kaada seos kana/kalapalojen ja paloitelluiden vihannesten päälle. Juustoraastetta voi laittaa paistoksen pintaan. 200 astetta n 25-30 min.
Savulohesta tulee mun mielestä parempaa kuin broilerista
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti