sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Pulled pork kasslerista

Nyhtöpossu kasslerista



1,9 kg kassleria

4         valkosipulin kynttä

1 tl      kuivattua chiliä

2 tl      paprikajauhetta

2 tl      mustapippuria

1,5 tl   suolaa

4 rkl    worsister kastiketta tai japanilaista mir kastiketta+kinkunrasvaa tms.

laita mausteet paistopusiin, sekoita ja lisää liha sinne myös, sulje pussi. Kääntele, että maustetta on kasslerin ympärillä joka paikassa. Anna maustua yön yli jääkaapissa.

Laita possupussi uunivuokaan, tee pussin kulmaan pieni reikä, ettei pussi räjähdä uunissa.
uuni 200 astetta 30-45 min laske uunin lämpö 150 asteeseen ja jatka kypsentämistä n 2,5-3h.

Ota uunista ja anna lihan levätä hetki. Poista pussi ja laita liha tarjoiluastiaan. Revi haarukoilla pieniksi paloiksi. Katso, että mausteliemi kostuttaa lihan jokaista palaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti