6 isoa paprikaa
suolaa
mustapippuria
400 g
jauhelihaa
1 sipuli
¾ tl suolaa
½-1 prk (á200g)
tuorejuustoa
3,5 dl
keitettyä pitkäjyväistä riisiä/ohrattoa/alku ruokakauraa (maustettu keitettäessä!)
½ pussia (á150g)
juustoraastetta (helposti sulavaa esim mozzarellaraaste)
Pehmitä
paprikoita mikrossa n.15 min (850 W). Valuta esikypsytetyistä
paprikoista niiden sisälle tiivistynyt vesi pois. Ripota sisäpuolelle hieman
suolaa ja pippuria.
Paista jauheliha pannulla. Lisää sekaan paprikapalat ja sipuli. Paista kunnes sipuli pehmenee. Lisää riisit, suola ja tuorejuusto. Sekoita. Täytä paprikat jauhelihaseoksella. Ripota pinnalle juustoraaste. Kypsennä paprikoita vielä mikrossa n. 10 min tai uunissa 225 asteessa 15 - 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti