torstai 9. huhtikuuta 2020

Punasipuli marinoidut

7



4 (pienehköä) punasipulia kuorittuna ja viipaloituna pituussuunnassaan, uimalasit, mandeliini ja suojakäsine (isoon satsiin kuorittuja punasipuleita 2.273 g) 

Liemi, kiehautetaan:
0,5 dl  punaviinietikkaa (12 dl) (omenaviinietikkaa)
2 rkl   sokeria (2,5 dl, jos punaviinietikka valkoviinietikalla 2,5 dl) 
0,5 tl  suolaa (8 tl) 
          muutama maustepippuri

Sammuta levy, jätä kattila levylle, lisää sipulit, Sekoittele muutaman kerran, jotta kaikki sipulit pikkusen  pehmenee. Jätä levylle jäähtymään.

0,5 dl (2,5 dl) öljyä, lisätään kattilaan sekoita. Purkita marinoidut sipulit ja säilytä jääkaapissa. (17 kpl 2,5 dl vetoisia ladyenruokapurkkia) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti