LIHAT JA MAUT
Paista sienet, sipuli ja pekoni. |
Niistä ei tarvitse tulla rapeita. |
Lisää lihat ja mausteet ja anna kypsyä siihen
asti, kunnes pasta on valmista. |
Sammuta liesi. |
200 g sieniä (kanttarellejä)
1 sipuli
1 pkt pekonia tai kinkun
paistolientä 4-5
pakastekuutiota
8 broilerin paistileikettä
tai filettä
2 valkosipulin
kynttä
1 tl suolaa
½ tl currya, paprikaa,
maustepippuria (n. ½ tl kutakin)
PASTA:
Keitä vesi, lisää makaronit ja suola. |
Keitä makaronit kypsiksi. Sammuta liesi. Vesi miltei ”haihtuu” kokonaan. Hämmentele ja varo, ettei pala pohjaan. |
Lisää makaronien sekaan juustot sekä |
lihat ja maut. Sekoita. |
n 1 l vettä
500 g sarvimakaronia
1 tl suolaa
1 pkt mozzarellaa
2 dl cheddar juustoa
VALKOKASTIKE:
Lorauta öljy pannulle ja lisää vehnäjauhot. |
Sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää vähitellen maitoa sekä kermaa ja keitä tasaiseksi kastikkeeksi. |
Mausta suolalla ja pippurilla |
Kaada ¾ osaa kastikkeesta kattilaan lihojen ja pastan joukkoon ja sekoita. |
n. 2 rkl öljyä
1 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
2 dl kermaa
½-1 tl suolaa
½ tl maustepippuria
Öljyä uunivuoka. Kaada
kattilasta pasta, lihat ja kastike vuokaan ja tasoita. Lisää loput
valkokastikkeesta vuoan päälle.
Paista n. 30 min 200 asteessa. Anna jäähtyä 10-20 min ennen ruokailua. Riputtele
jotain vihreää pieninä suikaleina laatikon päälle esim. pak choita, persiljaa tms.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti