Ainekset:
2 sipulia (punasipuli tuo kivaa väriä)
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
400 g hapankaalia
120 g smetanaa
1 rkl sinappia
suolaa, mustapippuria
4-8 kpl chorizo makkaraa (bratwurstia tai krakovanmakkaraa)
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
400 g hapankaalia
120 g smetanaa
1 rkl sinappia
suolaa, mustapippuria
4-8 kpl chorizo makkaraa (bratwurstia tai krakovanmakkaraa)
(1-1,5 tl hunajaa, jos tuntuu, että jää liian happamaksi)
Valmistusohje
- Leikkaa makkarat paloiksi ja paista ne hieman ruskeahkoiksi.
- Suikaloi sipulit, nakkaa pannulle ja kuullota ne makkaroiden seassa.
- Valuta hapankaalista liiat nesteet säleikössä ja lopuksi purista vielä puhtaiden käsien välissä loputkin nesteet pois ja nakkaa ne makkaroiden ja sipuleiden seuraksi pannulle.
- Lisää smetana ja sinappi. Sekoita ja kuumenna.
- Mausta suolalla ja pippurilla (mahd. hunajalla).
Tarjoile uunibataattien ja uuni kanapaistileikkeiden kanssa
tai tortillojen lisukkeena.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti